Operare pe calculator, PowerPoint

Început de an școlar 2020-2021

În acest an școlar, 14 septembrie – prima zi de școală, coincide cu „Ziua Înălțării Sfintei Cruci”. Sărbătoarea creștină amintește de un moment semnificativ din viața Sfinților Împărați Constantin și Elena și anume: în ajunul luptei cu Maxențiu, dușman al creștinilor, împăratul Constantin a avut o viziune – în plină zi, pe cer a apărut o cruce formată din stele, cu inscripția „Prin acest semn vei învinge”! Călăuzit de semnul Sfintei Cruci, împăratul a învins.Cu speranță și credință vom trece și noi cu bine peste această perioadă.Dragi elevi, nu lăsați să treacă nici o zi din viață în care să nu creșteți în cunoaștere, în bunătate, în înțelepciune!Dragi părinți, COPIII ÎNVAȚĂ care sunt lucrurile importante în viață ASCULTÂNDU-NE ȘI PRIVINDU-NE! De aceea, nu trebuie numai să le explicăm cum să se comporte ci, mai ales, să le arătăm cum să o facă.Prin efortul nostru comun, părinți – elevi – profesori, vom reuși să obținem rezultatele pe care ni le dorim. Mult succes tuturor!

https://www.facebook.com/iuliadanilov/videos/3866433153384870

La cerc se pot înscrie elevi între 6 și 18 ani. Se urmărește dobândirea de competențe IT.
  • Competența IT presupune folosirea eficientă a mijloacelor electronice de comunicare, în viața personală sau la școală.
  • Presupune abilități cognitive (gândire logică și critică, capacitatea de a administra eficient un volum mare de informații) și abilități de comunicare bine dezvoltate.
  • La nivelul de bază, competența IT presupune utilizarea tehnologiilor multimedia în vederea obținerii, analizării și schimbului de informații, și pentru a comunica și participa la rețele și forumuri constituite pe Internet.
La multi ani, ROMÂNIA! An școlar 2017-2018

Premiantii cercului de calculatoare an scolar 2015 – 2016

Premiantii cercului de calculatoare! An scolar 2015 – 2016! Felicitari tuturor copiilor, premianti si nepremianti, pentru frecventa foarte buna și pentru implicarea in activitaile de cerc! Va asteptam si in acest an scolar cu drag!

Publicată de Clubul Copiilor Gura Humorului pe Joi, 15 septembrie 2016

premiantii 2016