Clubul de acasă!

Începând cu data de 11 martie 2020, datorită pandemiei, școlile au fost închise, deci și Clubul Copiilor și-a închis porțile, drept pentru care toate activitățile s-au transferat în online. S-au stabilit contacte de către fiecare cadru didactic, cu elevii și părinții acestora, prin intermediul diverselor platforme educaționale online sau a platformelor de comunicare (Facebook, WhatsApp, Messenger, Google Classroom, etc.) pentru a putea ține legătura cu elevii noștri și a continua de acasă activitățile începute la fiecare cerc, fiecare după specificul lui. O parte dintre aceste activități se pot vedea pe pagina de Facebook a Clubului Copiilor Gura Humorului.

https://www.facebook.com/clubulcopiilorhumor/

Secvențe din activitatea elevilor de la cercul de operare pe calculator.

Cartea digitală a elevei Alexandra Busuioc, ne demonstrează încă o dată, că indiferent de situație și împrejurări, timpul bine folosit ne susține moral și psihic și conduce la lucruri așa de frumoase! Felicitări, dragă Alexandra!

https://www.storyjumper.com/book/read/82968365/5ee3275a85e77#

Cartea digitală a fost o provocare și pentru eleva Cuțuhan Alexia, de la cercul de operare pe calculator. „Penelul ei buclucaș” ne descrie într-un mod deosebit timpul petrecut în perioada pandemiei. Felicitări, dragă Alexia! Mult succes în gimnaziu! Aștept să ne revedem și în noul an școlar!

https://www.storyjumper.com/book/read/85417125/alexiacutuhan1?fbclid=IwAR1eN3kCgCVD5WlvYZF3o80BeiJXMkxaJbrbnRH3Ak-QA0wp9WuX9H4abpE

http://clubulcopiilorhumor.ro/wp-content/uploads/2020/05/Jurnal-de-pandemie.mp4