„ShoeBox – 2017” Cadoul din cutia de pantofi

In perioada 1.12. 2017 – 15.12.2017 s-a desfășurat campania de colectare cadouri, „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”.

Clubul Copiilor Gura Humorului a fost centru de colectare în zona Humor. 

„ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

Dacă deschidem bine ochii o să găsim la fiecare colț de stradă un copil sau adolescent singur, flămând, înfrigurat și părăsit. Nu salvăm lumea cu o cutie de pantofi umplută cu dulciuri și alte lucruri, dar vom învăța, în timp, să ne gândim la ceea ce avem și nu le ceea ce ne mai dorim. Vom învăța să prețuim perna pe care ne odihnim capul seara sau pe fularul de la gât. Vom învăța să râdem vieții în față și să apucăm cu amândouă mâinile de viitorul nostru.”

Imaginile de mai jos vorbesc mai mult decât cuvintele noastre. 

Alese mulţumiri şi toată preţuirea noastră pentru acei care au avut generozitatea să ofere un minunat cadou într-o cutie de pantofi, alăturându-se de noi în campania ShoeBox! Fiecare gest făcut de dumneavoastră contează enorm şi înseamnă o mare bucurie pentru toţi copiii care ştiu să zâmbească printre lacrimi! Suntem profund recunoscători colegilor noştri de la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus care ne-au surprins cu 100 de pachete, celor de la Şcoala Gimnazială Valea Moldovei care au dăruit 40 de pachete, Colegiului ”Alexandru cel Bun” pentru cele 38 cadouri, reprezentantului Primăriei Gura Humorului, domnului consilier local Florin Murgoci, colegilor noştri de la toate şcolile gimnaziale din Gura Humorului, copiilor, părinţilor şi bunicilor care au dovedit că bunătatea sufletului lor este binecuvântarea Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului!

CADOUL DIN CUTIA DE PANTOFI